måndag 16 april 2012

...så hur var Er söndagskväll?

Sliten, jag var lite sliten efter den här veckan, för det första har jag och Mneme knullat som djur så fort vi har umgåtts, Mneme tar fram det där hos mig. För det andra så har jag jobbat över ordinarie arbetstid och skift, många sena kvällar och tidiga morgnar. För det tredje så har jag inte tränat, men jag ska börja hårdköra igen den här veckan, att träna ger mer energi än det tar, gör mig hanterbar.

Så igår trillade jag hem till Mneme efter jobbet, köpte material till Fajitas för middag och solen sken. Så jag flänger in i lägenheten, blir serverad en kopp kaffe, plockar in varorna och diskar, fipplar runt lite och hamnar tillslut i soffan. Vad som händer därefter är oklart, ena sekunden sitter jag och Mneme i soffan, diskuterandes ifall vi kanske ska gå en promenad i det vackra vädret... Och i nästa sekund ligger vi omslingrade på sängen, jag på mage med Mneme över mig. Med Mnemes fingrar i munnen och hans kuk i mig, stönande, svankande, kväljande medan Mneme tittar på mig med svarta ögon och pupiller som nästan täcker hela irisen. Det finns par som har det "problemet" [Även om jag nu inte skulle se det som ett problem] att de inte kommer samtidigt, vi kan nog inte säga att det är ett av våra stora bekymmer, jag autokommer när Mneme ökar takten och stönar. Jag är betingad på Mnemes orgasmer.

Sedan gick vi mycket riktigt en promenad, bara några timmar senare än beräknat, lagade middag i skenet av levande ljus [Det låter romantiskt men anledning är egentligen att kökslampan var trasig, lite vardagsbohemromantik så där. Fler lampor borde gå sönder.] Sedan tänkte jag typ; Nice, nu är det onekligen tid att avverka några avsnitt "Fråga Olle" och sedan sova; Toppen! Och la mig i sängen med laptopen... Man kan väl säga att det inte riktigt blev som jag hade tänkt. Först blir jag avklädd alla kläder, sedan insmord i olja och masserad. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det här, jag förstår egentligen inte alls, men jag är oändligt tacksam [Small blessings]. Och jag har börjat tycka om känslan av att bli nafsad på brösten, de har börjat ingå i min sexuella sfär. Knepigt eftersom jag inte känner mig det minsta undergiven när Mneme kysser, slickar och nafsar på mina bröst, jag känner mig dominant, omhändertagande och... Får jag säga moderlig? Incestplayvibbar für alles

Och sedan fortsatte söndagskvällen som vilken söndagskväll som helst; Mneme kysser hela mig kärleksfullt samtidigt som han fistar mig, själv leker jag med den nya bulleten [En sexleksak väl värd pengarna] och skakar okontrollerat av orgasmer. Detta upprepades två gånger, med ett mellanspel av att jag red Mneme [Analt] och belönades med världens kanske mest självbelåtna leende. Utsökt. Efter detta sov jag som ett barn, tungt, säkert, drömlöst, drogat och vaknade fullkomligt utvilad. ...så hur var er söndagskväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar